A MAHOE és Barátainak évzáró PÓK-találkozója

MEGHÍVÓ

A MAHOE és Barátainak évzáró PÓK- találkozójára


Szeretettel meghívunk Téged és barátaidat, barátnőidet a MAHOE 2016-os év záró bulijára (PÓK- találkozó), valamint a mászó évet ünnepélyesen lezáró Utolsó Dülferre!

Időpont: 2016. december 10-11., szombat-vasárnap
Helyszín: Bükk-hegység, Szentléleki turistaház
Találkozó: 10-én, szombaton 10:00-kor a házban

Megközelítés:

 • Autóval: Miskolc felől a Hámori-tó jobb oldalán haladva Bánkút irányába. Szentlélek tábla után azonnal balra kell fordulni a házhoz. Eger felől Szilvásváradon keresztül Mályinka Szentlélek útvonalon.
 • Gyalog: Miskolc, papírgyári busz végállomástól a piros jelzésen. Garadna vasút állomástól a sárga +, majd a piros jelzésen.

Költségek: Regisztrációs díj: 3500 Ft. (Fizetni mindenkinek kell). A díj tartalmazza a szállást és a vacsorát (tartalmas két fogás). A költségek fennmaradó részét (kb. 2.000,- Ft.), az Egyesület fizeti. Ha valaki csak vacsorát vagy csak szállást kér: 2.000,- Ft.

Szállás: Hálózsák feltétlenül kell. (Célszerű matracot is hozni, mert lehet, hogy többen leszünk, mint ahány ágy van.) Ha valaki ágyneműt igényel, azt plusz költségért megteheti. A házban villanyvilágítás, meleg vizes zuhany és központi fűtés van. Működik büfé, de hozott anyagot is lehet fogyasztani.


Program

Szombat:

 • 10:00 Érkezés, helyek elfoglalása. (Minél előbb jössz, annál jobb szobában alhatsz.)
 • 11:00 Túrák a környéken. Mászási lehetőség legközelebb a Köpűs-kövön és az Örvény-kövön van.
 • 16:00 Utolsó Dülfer a turistaház közelében. „Dülfer-ruhát” érdemes hozni.
 • 18:00 Vacsora: Ha valaki vegetáriánus, szóljon előre.
 • 19:00 Éves egyesületi eredmények értékelése, legaktívabb tagjaink jutalmazása, vetítés (maximum 10 db legjobb kép 1-1 túráról)
 • 20:00 Vetélkedők, a még nem ismert összetételű mókacsapat szervezésében, utána nótázás, diszkó igény szerint, kifulladásig.

 


Vasárnap:

 • 8:30 Reggeli
 • 9:00 Hazautazás vagy túrázás.


Egyéb információk:


 • A részvételi díjat november 30-ig előre kérjük befizetni. Ingyen biwakra nincs lehetőség. Kérjük, hogy aki jönni akar, minél hamarabb regisztráljon, mert a létszámot fontos lenne tudnunk. Vidéki és akadályoztatott tagjaink a helyszínen is fizethetnek, de előzetes jelentkezést mindenféleképpen kérünk.
 • Szeretnénk időben kezdeni a programot, hogy legyen mindenre elég idő. Ezért kérek mindenkit, hogy igyekezzen minél hamarabb odaérni. A Dülfernél már legyen teljes a létszám. Minél többen vagyunk, annál jobb a buli!
 • Ez a ház egy hagyományos turistaház, személyzettel. Kéretik tisztességesen viselkedni.


Jelentkezni lehet: Pelikán Istvánnál a klubban személyesen, vagy e-mailen

Telefon: 30/922-72-46, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb információk: Pelikán István Telefon: 30/922-72-46, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Budapest, 2016. szeptember 28.

Elnökség
Number of Comments:

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Elõzõ Következõ
Lavinaismereti tanfolyam

Lavinaismereti tanfolyam

A MAHOE tanfolyamot hirdet lavinával kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítására, hegymászóknak, barlangosoknak, síelőknek és mindenkinek, aki a havas hegyekben jár. Helye: Magas-Tátra, Poprádi-tavi ház.Ideje: 2021. március 13 – március 15-ig...

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Bárhová indulsz túrázni a hazai hegyeken kívül, előbb-utóbb havas, firnes, jeges terepre kerülsz. Itt már nem elegendő az az ismeretanyag, amit az alapfokú tanfolyamon szereztél. Itt már ismerni kell a...

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő tanfolyam

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő ta…

Ez egy kemény hegyi tanfolyam. Ide csak azok jelentkezését várjuk, akik már az alapfokú tanfolyamot elvégezték és már a tátrai téli tanfolyamon is túl vannak. Az egyhetes tanfolyam a svájci Fornó gleccseren...

Bővített SZM1 sziklamászó tanfolyam (tavasz)

Bővített SZM1 sziklamászó tanfolyam (tav…

Itt kezdődik a hegymászó pályafutásod! Első lépés, hogy önálló hegymászó legyél. Az itt megszerzett ismeretek nélkülözhetetlenek, ha a hegyek között szeretnél túrázni, legyen szó akár viaferrata-ról, magashegyi túrázásról, sziklamászásról vagy...

Archívum

NAPTÁR

Kövess minket a Facebookon is