Diák sziklamászó tábor

A tábor bemutatása

Ez a tábor azoknak a 10-18 év közötti fiataloknak szól, akik szeretnék kipróbálni a sziklamászást egy családias légkörű táborban, biztonságos körülmények között. Nem szeretnének tanfolyamos követelményeket, csak sok mászást, kedvük és képességük szerint.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik még soha nem másztak, de nagyon szeretnék kipróbálni. Vagy másztak már műfalon, de szeretnék az igazi sziklát és sziklamászást is kipróbálni. Vagy már másztak sziklát a családdal, barátokkal, felső biztosítással, de szeretnének tovább lépni. Jöhetnek azok a régi tanítványok is, akik már végeztek tanfolyamot, de tudásukat szeretnék kibővíteni, elmélyíteni.

A tábor ideje alatt a résztvevők kis létszámú csoportokban megismerkedhetnek a sziklamászás alapjaival. Mozgások és mászótechnikák gyakorlására van lehetőség. Megismerik a biztosítástechnika alapjait, a biztonságos ereszkedést a kötélen. 

14 éven felülieknek elől mászásra is van lehetősége az oktató által elhelyezett köztesekkel.

Mindezekhez a felszerelést ez Egyesület biztosítja.

A mászóiskolák megközelítése néhány kilométeres gyalogtúrával történik, melynek során tájékozódási és térképhasználati ismereteket is gyakorolhatnak. „Túlélő” verseny és tábortűz is lesz a programban.

Helyszín, szállás, étkezés, utazás, felszerelés

Az öt napos táborban szállásunk Csobánkán az Élet Házában, 3-4 ágyas ágyneműs szobákban lesz. Melegvizes zuhany és jól felszerelt konyha is van.

Első nap esti vacsorától ötödik nap ebédig az étkezés biztosított.

Az utazást közösen, tömegközlekedéssel szervezzük, ezért kérjük, hogy diákigazolvány legyen minden résztvevőnél. Indulás a Batthyányi tér Hév megállóból. Lehetőség van a helyszínen történő találkozásra is. Ezt kérjük a tábort megelőző megbeszélésen előre jelezni.

Szükséges felszerelés:

  • Túraruházat
  • Esőkabát
  • Kényelmes túracipő
  • Gumitalpú cipő, vagy mászócipő a mászáshoz
  • Hátizsák
  • Váltás fehérnemű
  • Tisztálkodó eszközök
  • Lámpa
  • Nagy faktorú fényvédő krém

Minden szükséges további mászófelszerelést az Egyesület biztosít

A részletes program itt olvasható.

Igen érdekel, szeretnék jelentkezni! Árak, időpontok.

A táborba a Jelentkezési lap kitöltésével és az előleg befizetésével tudsz jelentkezni.

Ezt lehetőleg személyesen tedd meg az Egyesület klubjában szerda esténként 19:30-21:00 óra között (Váci út 19. a Boulder klub fölötti büfében).

Lehetőség van a jelentkezési lapot postán vagy e-mailben elküldeni, illetve a tanfolyam díját átutalni is:

Postacím: MAHOE 1098 Budapest, Börzsöny u. 10. II/10.

E-mail cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Számlaszám: 10700347 - 68780946-51100005

Átutaláskor a megjegyzés mezőben kérjük feltüntetni az összeg rendeltetését! Pénz befizetése nélkül a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni. Túljelentkezés esetén jelentkezések sorrendje számít.

Szeretnénk kérni a Tisztelt Szülőket, hogy ne csak a tábordíjat küldjék el. A Jelentkezési lap is nagyon fontos, mert nem tudjuk a kapcsolatot felvenni az ismeretlen jelentkezőkkel.

A tanfolyam vezetője:

Huszár Judit

huszarjudit(kukac)freemail.hu

06-70-427-8517

 

A tanfolyam időpontja:

2021. augusztus 2. - 6.


Találkozás: 2021. augusztus 2.-án reggel
A tábort megelőzi egy megbeszélés ahová feltétlenül várjuk a szülőket, és a résztvevő diákokat!
Ennek időpontja: 2021. június 23.-án 19:30 órakor
Helyszín: MAHOE klubhelyiség

Jelentkezési és teljes tanfolyamdíj befizetési határidő:

2021. június 30. 21:00

A tábor díja:

Teljes költség Előleg
68.000,- Ft. 30.000,- Ft.

A jelentkezési határidőig a teljes összeget kérjük befizetni! A helyszínen már nem lehet fizetni. Pénz befizetés nélkül a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni!

A befizetett összeg tartalmazza az oktatási, szervezési költségeket, az útiköltséget (Bp. határától), a szállásköltséget, az étkezést első nap vacsorától az 5. nap ebédig, valamint a hegymászó felszerelés bérleti díját.

A tábor díja nem tartalmazza a biztosítás díját, ezért érvényes tanuló-balesetbiztosítás szükséges! 

Figyelem! A járványhelyzet miatt a szálláshely védettségi igazolvány meglétét kéri a felnőtt korú résztvevőktől. Ezt legyetek szívesek figyelembe venni a helyszínre érkezéskor!

Hogyan lehet minket megtalálni személyesen?

A Váci út 19. (MOUNTEX ház) udvar felőli oldalán, a Bulder klub bejáratán kell bejönni. Itt egy beengedő rendszer van. A "BULDER" feliratú gomb megnyomásával bejutsz a lépcsőházba.

Ha a klubba jössz jelentkezni, az első emeleten a pult előtt elhaladva a galérián lévő büfébe kell jönni. Ott mindig megtalálsz bennünket szerda esténként 19:30-21:00 óra között.

 

Tanfolyamdíj-visszatartási táblázat lemondás esetén

A tanfolyam kezdete előtt 30 napig

1000 Ft

A tanfolyam kezdete előtt 30-15 napig

a díj 40%-a

A tanfolyam kezdete előtt 14-06 napig

a díj 50%-a

A tanfolyam kezdte előtt 05-03 napig

a díj 75 %-a

A tanfolyam kezdte előtt 02-0 napig

a díj 100 %-a

 

Number of Comments:

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Elõzõ Következõ
Lavinaismereti tanfolyam

Lavinaismereti tanfolyam

A MAHOE tanfolyamot hirdet lavinával kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítására, hegymászóknak, barlangosoknak, síelőknek és mindenkinek, aki a havas hegyekben jár. Helye: Magas-Tátra, Poprádi-tavi ház.Ideje: 2021. március 13 – március 15-ig...

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Bárhová indulsz túrázni a hazai hegyeken kívül, előbb-utóbb havas, firnes, jeges terepre kerülsz. Itt már nem elegendő az az ismeretanyag, amit az alapfokú tanfolyamon szereztél. Itt már ismerni kell a...

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő tanfolyam

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő ta…

Ez egy kemény hegyi tanfolyam. Ide csak azok jelentkezését várjuk, akik már az alapfokú tanfolyamot elvégezték és már a tátrai téli tanfolyamon is túl vannak. Az egyhetes tanfolyam a svájci Fornó gleccseren...

Tavaszi bejárós alapfokú sziklamászó tanfolyam

Tavaszi bejárós alapfokú sziklamászó tan…

Itt kezdődik a hegymászó pályafutásod! Ez az első lépés, hogy önálló hegymászó legyél. Az itt megszerzett ismeretek nélkülözhetetlenek, ha a hegyek között szeretnél túrázni, legyen szó akár viaferrata-ról, magashegyi túrázásról,...

NAPTÁR

Kövess minket a Facebookon is