magyar-hegymaszo-oktatok-2

SZM 2 sziklamászó továbbképzésA túrák bemutatása

A MAHOE tanfolyamot hirdet több kötélhosszas nittelt utakban való mászásra, SZM 1 tanfolyamot végzetteknek, illetve nyári alapfokú vizsgával rendelkezők részére.

Ez a továbbképzés azoknak szól, akik nemrég végeztek SZM 1 illetve alapfokú tanfolyamot, és szeretnének tovább lépni hosszabb, korszerűbb nittelt utak irányába. Valamint akik kihagytak éveket és biztonságosan szeretnének visszatérni a mászáshoz, vagy bárkinek, aki szeretné frissíteni a tudását.

Ez a tanfolyam a Tátrai alpesi tanfolyam előfeltétele. A programon jó idő esetén minimum 4 út mászására van lehetőség, 3-4 fős csoportokban. A tanfolyam időtartama 5 nap.

A tanfolyam anyagának témái többek között a különböző standolási és biztosítási technikák, kötélkezelés, ön és társmentés alapjai, mászónap megtervezése és kivitelezése.

Helyszín, szállás, étkezés, utazás, felszerelés

Helye: Olaszország, Arco. Szállás kempingben.

A tanfolyam díja tartalmazza: az oktatás és szervezés költségét.

A tanfolyam díja nem tartalmazza: az utazás, szállás, étkezés, felszerelés bérlés és a biztosítás költségét. Biztosítást kötni mindenkinek kötelező. Akinek van OEAV tagsága, az abban lévő biztosítás elfogadható biztosításként, de szükséges hozzá az EU. TB. kártya. 

Szükséges felszerelés: táborozó felszerelés, mászó és esővédő ruházat, mászó cipő, sisak, beülő heveder, kötél (két főre 1 db), 1 db HMS karabiner, biztosító eszköz, ék sor (két főre 1 db), 4 db csavaros karabiner, 6 db normál karabiner, 6 db expressz, friendek, 4 mm-es pruszikgyűrű, kötélgyűrűk, hevederek, ereszkedőeszköz (lehet azonos a biztosító eszközzel), mentőfólia, elsősegélycsomag, fejlámpa, kulacs.

Egyes hiányzó felszerelési tárgyak az Egyesület szertárából kölcsönözhetők. Ezeket a tábor megkezdése előtti klubnapon fel kell vételezni. Egyesületi tagoknak a kölcsönzés díjmentes.Igen érdekel, szeretnék jelentkezni! Árak, időpontok.

A táborba a Jelentkezési lap kitöltésével és az előleg befizetésével tudsz jelentkezni.

Ezt lehetőleg személyesen tedd meg az Egyesület klubjában szerda esténként 19:30-21:00 óra között (Váci út 19. a Boulder klub fölötti galérián).

Lehetőség van a jelentkezési lapot postán vagy e-mailben elküldeni, illetve a tanfolyam díját átutalni is:

Postacím: MAHOE 1098 Budapest, Börzsöny u. 10. II/10.

E-mail cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Számlaszám: 10700347 - 68780946-51100005

Átutaláskor a megjegyzés mezőben kérjük feltüntetni az összeg rendeltetését! Pénz befizetése nélkül a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni. Túljelentkezés esetén jelentkezések sorrendje számít.

A tanfolyam vezetője: Héjja Bálint

hejjabalint(kukac)gmail.com

06-30-457-55-50

A tanfolyam időpontja:
2022. október 04 - 09. 

Találkozás: 2022. október 4-én este a helyszínen.

Jelentkezési és teljes tanfolyamdíj befizetési határidő:
2022. szeptember 7.
A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén indul.

A tábor díja: 

A tanfolyamok díja: Teljes díj Előleg
Teljes ár: 140.000,- Ft. 70.000,- Ft.
MAHOE tagoknak: 130.000,- Ft. 70.000,- Ft.

Hogyan lehet minket megtalálni személyesen?

A Váci út 19. (MOUNTEX ház) udvar felőli oldalán, a Bulder klub bejáratán kell bejönni.
Az első emeleten a pult előtt elhaladva a galériára kell jönni. Ott mindig megtalálsz bennünket szerda esténként 19:30-21:00 óra között. (Csak szerda esténként!) 

Tanfolyamdíj-visszatartási táblázat lemondás esetén

A tanfolyam kezdete előtt 30 napig

1000 Ft

A tanfolyam kezdete előtt 30-15 napig

a díj 40%-a

A tanfolyam kezdete előtt 14-06 napig

a díj 50%-a

A tanfolyam kezdte előtt 05-03 napig

a díj 75 %-a

A tanfolyam kezdte előtt 02-0 napig

a díj 100 %-aNumber of Comments:

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Elõzõ Következõ
Lavinatanfolyam

Lavinatanfolyam

A MAHOE tanfolyamot hirdet lavinával kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítására, hegymászóknak, barlangosoknak, síelőknek és mindenkinek, aki a havas hegyekben jár. Helye: Magas-Tátra, Poprádi-tavi ház.Ideje: 2019. február 9. – 11-ig (2...

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Bárhová indulsz túrázni a hazai hegyeken kívül, előbb-utóbb havas, firnes, jeges terepre kerülsz. Itt már nem elegendő az az ismeretanyag, amit az alapfokú tanfolyamon szereztél. Itt már ismerni kell a...

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő tanfolyam

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő ta…

Ez egy kemény hegyi tanfolyam. Ide csak azok jelentkezését várjuk, akik már az alapfokú tanfolyamot elvégezték és már a tátrai téli tanfolyamon is túl vannak. Az egyhetes tanfolyam a svájci Fornó...

Tavaszi bejárós alapfokú hegymászó tanfolyam

Tavaszi bejárós alapfokú hegymászó tanfo…

Itt kezdődik a hegymászó pályafutásod! Ez az első lépés, hogy önálló hegymászó legyél. Az itt megszerzett ismeretek nélkülözhetetlenek, ha a hegyek között szeretnél túrázni, legyen szó akár via ferrata-ról, magashegyi...

NAPTÁR

Kövess minket a Facebookon is